Ενδοστοματικό scanner trios 3shape

Το "ΣΤΟΜΑ ΓΝΑΘΟΣ" διαθέτει το ενδοστοματικό scanner (σαρωτής) Trios 3shape. 

Πρόκειται για ένα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας, με το οποίο είναι δυνατή η αποτύπωση των δοντιών με ψηφιακή απεικόνιση, χωρίς τη χρήση αποτυπωτικών υλικών.

Η εικόνα του στόματος, των γνάθων, των δοντιών ή και των εμφυτευμάτων αποστέλλεται ως ψηφιακή εικόνα άμεσα στο οδοντοτεχνικό εργαστήριο, το οποίο μπορεί να επεξεργαστεί τις απεικονίσεις και να ξεκινήσει άμεσα την κατασκευή των προσθετικών εργασιών.

Τα αποτυπωτικά υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των εκμαγείων έχουν αρκετό όγκο και πρέπει να παραμείνουν στο στόμα 2-3 λεπτά, δυσκολεύοντας πολύ την αποτύπωση σε ασθενείς με μικρή γνάθο, με περιορισμένο άνοιγμα στόματος αλλά και με έντονα αντανακλαστικά εμέτου.

Το ενδοστοματικό scanner αποτελείται από ένα στέλεχος το οποίο μπαίνει στο στόμα και αποτυπώνει όλες τις λεπτομέρειες των δοντιών εύκολα και γρήγορα, παρέχοντας άνεση στον ασθενή. 

Image

Τέλος, η αποστολή των εικόνων ψηφιακά στο οδοντοτεχνικό εργαστήριο, επιτρέπει την άμεση κατασκευή  των εργασιών, χωρίς να απαιτείται χρόνος αναμονής για την κατασκευή εκμαγείων.

Ετσι, ο χρόνος παράδοσης των προσθετικών εργασιών μειώνεται σημαντικά, καθιστώντας μάλιστα εφικτή και την τοποθέτηση προσωρινής αποκατάστασης την ίδια κιόλας μέρα.

25η Μαρτίου 17Α, Νέο Ρύσιο
57001 - Θεσσαλονίκη

Τ: +30 23920 72922
F: +30 23920 72468

Ώρες Λειτουργίας
Καθημερινά 11:00 - 20:00

Publish modules to the "offcanvs" position.