Ορθοδοντική για παιδιά και ενήλικες

Οι ορθοδοντικές υπηρεσίες που παρέχονται σε παιδιά, έφηβους και ενήλικες γίνονται από εξειδικευμένο ορθοδοντικό εύκολα και γρήγορα με σύγχρονες μεθόδους είτε πρόκειται για προκαταρτική (κινητοί μηχανισμοί) είτε για κύρια (σταθεροί μηχανισμοί – «σιδεράκια», brackets) ορθοδοντική θεραπεία.

Οι σταθεροί μηχανισμοί έχουν τη δυνατότητα να είναι στο χρώμα του δοντιού – λευκό στις περιπτώσεις ασθενών οι οποίοι επιθυμούν μια αισθητική εικόνα.

Το θεραπευτικό σχήμα που θα ακολουθηθεί καθορίζεται μετά από αναλυτική μελέτη των εκμαγείων του στόματος και των ακτινογραφιών, και γίνεται έλεγχος της εξέλιξης του κάθε περιστατικού με νέα εκμαγεία και φωτογραφίες σε διάφορα στάδια της θεραπείας μέχρι το τέλος της.

Image

Σε ασθενείς με σκελετικής φύσης προβλήματα στις γνάθους εφαρμόζονται ειδικά προγράμματα συνδυασμένης χειρουργικής και ορθοδοντικής θεραπείας.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα τοποθέτησης ορθοδοντικών εμφυτευμάτων, τα οποία είναι στηρικτικές μονάδες που εφαρμόζονται προκειμένου να επιτευχθεί γρηγορότερη και πιο αποτελεσματική μετακίνηση των δοντιών.

25η Μαρτίου 17Α, Νέο Ρύσιο
57001 - Θεσσαλονίκη

Τ: +30 23920 72922
F: +30 23920 72468

Ώρες Λειτουργίας
Καθημερινά 11:00 - 20:00

Publish modules to the "offcanvs" position.