Ο χώρος

Ο χώρος μας είναι ένα σύγχρονο πολυοδοντιατρικό κέντρο που βρίσκεται σε κομβικό σημείο στην Ανατολική Θεσσαλονίκη (Νέο Ρύσιο) κοντά στο αεροδρόμιο Μακεδονία.

Σ’αυτό διενεργείται όλο το φάσμα των οδοντιατρικών πράξεων όπως εμφράξεις (σφραγίσματα), ενδοδοντικές θεραπείες μονόριζων και πολύριζων δοντιών (απονευρώσεις), προσθετικές και αισθητικές αποκαταστάσεις, χρήση ενδοστοματικού SCANNER, λεύκανση δοντιών,πλαστικές ούλων και άλλων ιστών, θεραπείες των περιοδοντικών ιστών, εφαρμογές λέιζερ, τοποθέτηση εμφυτευμάτων, παιδοδοντιατρική, ορθοδοντική, χειρουργική του στόματος και ευρύτερη γναθοπροσωπική χειρουργική.

Ο χώρος είναι κατάλληλα διαμορφωμένος ώστε να πληρεί άριστες συνθήκες υγιεινής, άνεσης, αντισηψίας και λειτουργικότητας.

Αποτελείται από την κύρια αίθουσα αναμονής στην οποία υπάρχει και η κεντρική γραμματεία που επικοινωνεί με δίκτυο υπολογιστών με τους λοιπούς χώρους, πλήρως εξοπλισμένα με σύγχρονα μηχανήματα αυτοδύναμα ιατρεία με λάμπες αποστείρωσης του χώρου UV, ορθοπαντομογράφο (ακτινογραφικό μηχάνημα πανοραμικής ακτινογραφίας), χώρο εστίασης, χωριστή αίθουσα μηχανοκίνητου καθαρισμού των εργαλείων και αποστείρωσης, WC ασθενών και WC ιατρών.

Η αντιμετώπιση είναι άμεση με ή χωρίς ραντεβού σε όλη την διάρκεια του χρόνου από άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του χώρου μας «ΣΤΟΜΑ ΓΝΑΘΟΣ» είναι:

  • Το συνεχές ωράριο εργασίας
  • Η σε ελάχιστο χρόνο εκτέλεση οδοντικής αποκαταστάσης και όποιας άλλης πράξης απαιτεί επείγουσα αντιμετώπιση (π.χ. έντονος πόνος,τραύμα)
  • Η παρουσία συντονισμένης ομάδας εργασίας - συνεργασίας
  • Η δυνατότητα ευρύτερης ιατρικής υποστήριξης
  • Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και εξοπλισμός παρακολούθησης και υποστήριξης ζωτικών λειτουργιών (παροχή οξυγόνου, monitor, απινιδωτής, φάρμακα)
  • Η χρησιμοποίηση μόνο πιστοποιημένων υλικών
  • Η συνεχής παρακολούθηση των νεότερων επιστημονικών δεδομένων με συμμετοχή των γιατρών σε συνέδρια και άλλες επιστημονικές εκδηλώσεις
  • Η εύκολη πρόσβαση και στάθμευση στο χώρο

25η Μαρτίου 17Α, Νέο Ρύσιο
57001 - Θεσσαλονίκη

Τ: +30 23920 72922
F: +30 23920 72468

Ώρες Λειτουργίας
Καθημερινά 11:00 - 20:00

Publish modules to the "offcanvs" position.