Δερματικά Εμφυτεύματα - Υαλουρονικό Οξύ

Δερματικά εμφυτεύματα  - Υαλουρονικό οξύ (Dermafillers) στα χείλη και στο πρόσωπο. Ρυτίδες καπνιτή, περιστοματικές ρυτίδες, πληρότητα των χειλιών, vermillionborder, ρινοχειλικές αύλακες μπορούν να μειωθούν ή και να εξαφανιστούν με μη επεμβατικό τρόπο προσδίνοντας μια νεανική και φυσική εμφάνιση.

Το δέρμα, ιδιαίτερα του προσώπου, είναι συνεχώς εκτεθειμένο και δέχεται επιθέσεις από διάφορες καταστάσεις που το επηρεάζουν και αλλοιώνουν περιοδικά την σφριγηλότητα και τη φυσική του εικόνα , δηλαδή την σπαργή του.

Ο άνεμος, ο ήλιος, το κρύο, η ρύπανση, η κόπωση, οι συναισθηματικές διαταραχές, οι ορμονικές διακυμάνσεις, και το απλό πέρασμα του χρόνου, είναι μερικές από τις αιτίες που μόνες τους ή συνδυασμένες μεταξύ τους μπορούν να δημιουργήσουν βλάβες στη δομή του.

Επιπρόσθετα, η φυσική υγρασία στο δέρμα μας, που διατηρείται από το υαλουρονικό οξύ (ΥΟ), μειώνεται και αυτή αναπόφευκτα με την πρόοδο της ηλικίας.

Image

Η απώλεια της φυσιολογικής υγρασίας συμβάλλει στη δημιουργία γραμμών με διάφορο βάθος και έκταση γύρω από τα χείλη και τη μύτη, και μείωση του όγκου στα μάγουλα, στο σαγόνι και στα χείλη, προσδίδοντας εικόνα γερασμένου και με κουρασμένο βλέμμα προσώπου , καθώς τις γραμμές σύντομα ακολουθούν οι αύλακες που φαίνονται αισθητά.

Ουσιαστική συμμετοχή έχει η ρυτίδωση των χειλιών και της περιστοματικής περιοχής που ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΕΣ να αντιμετωπίζονται επειδή οι περιοχές αυτές αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της διατήρησης του ομαλού περιγράμματος του κατώτερου σημείου του προσώπου που σε συνδυασμό με την άρτια εμφάνιση των δοντιών και των ούλων, προσδίδουν την φωτεινότητα και την αρμονία στο πρόσωπο δηλαδή αναδεικνύουν την ομορφιά.

Έτσι, απαιτείται η διατήρηση του όγκου των ιστών κάτω από το δέρμα και αυτό πετυχαίνεται με την χρήση των λεγόμενων δερματικών εμφυτευμάτων που εγχέονται ανώδυνα στα σημεία όπου υπάρχει ανάγκη, επαναφέροντας την απώλεια ή τη μείωση της υποδερματικής ουσίας του υαλουρονικού οξέος που συμβάλλει στη δημιουργία κολλαγόνου και τελικά στην επαναφορά της σφριγηλότητας της περιοχής.

Επιπρόσθετα, ανεξάρτητα από την ανάγκη “συμπλήρωσης” των υποδερματικών δομών σήμερα προσδίδονται άριστα αποτελέσματα στη ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ των χειλιών όπως διόρθωση του περιγράμματος, αύξηση του όγκου τους, διόρθωση της ρινοχειλικής γωνίας και πολλά άλλα που τονίζουν τα λοιπά χαρακτηριστικά του προσώπου.

Σήμερα, υπάρχουν διαθέσιμες κατάλληλα επεξεργασμένες σειρές δερματικών εμφυτευμάτων υαλουρονικού οξέος πουμπορούν να αποκαταστήσουν το χαμένο ΥΟ στο δέρμα σας, ενυδατώνοντάς το από το εσωτερικό και βοηθώντας το να αποκτήσει ελαστικότητα και τόνο.

Το ΥΟ μπορεί να αποκαταστήσει γρήγορα το χαμένο όγκο του υποδερματικού ιστού και να εξομαλύνει τις γραμμές και ρυτίδες από το δέρμα του προσώπου.

Τα προϊόντα αυτά είναι σε ενέσιμη μορφή, είναι αποδεκτά από τον οργανισμό και δεν προκαλούν αντιδράσεις ξένου σώματος, δηλαδή είναι απόλυτα βιολογικά και συμβατά.

Εφαρμόζονται σε μικρές ποσότητες με πολύ λεπτή βελόνα στην κάθε περιοχή, κάτω από την επιδερμίδα, στο σημεία που εντοπίζεται η ρυτίδα ή η λεπτή γραμμή. Η εφαρμογή τους θα πρέπει να γίνεται μόνο από άτομο του ιατρικού χώρου με εξειδικευμένη και πιστοποιημένη εκπαίδευση στη χρήση ενέσιμου υαλουρονικού οξέος.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για γρήγορη και απλή διαδικασία χωρίς να απαιτείται αποχή από την εργασία. Τέλος, απαραίτητα γίνεται λεπτομερής ενημέρωση πριν από την εφαρμογή του υλικού.

Στο “ΣΤΟΜΑ ΓΝΑΘΟΣ” παρέχονται ανώδυνα και γρήγορα αυτές και άλλες υπηρεσίες σχετικές με την ανάδειξη ενός αρμονικού, όμορφου προσώπου πλαισιωμένου με άρτια στοματική και οδοντιατρική αισθητική.

Ενημερωθείτε και…. Αξίζει να το δοκιμάσετε !

25η Μαρτίου 17Α, Νέο Ρύσιο
57001 - Θεσσαλονίκη

Τ: +30 23920 72922
F: +30 23920 72468

Ώρες Λειτουργίας
Καθημερινά 11:00 - 20:00

Publish modules to the "offcanvs" position.